KLIK HERSe det kæmpe udvalg af marineudstyr

Badestige til båd

Når sommeren er over os, er en badestige en nødvendighed på et skib. Der findes et væld af forskellige badestiger i forskellige kvaliteter og til forskellige priser. Det er vigtigt, at der ikke kommer rust på badestigen i løbet af kort tid. Derfor skal du vælge et produkt, som er lavet af de rigtige kvaliteter. Jeg har skrevet denne artikel for at hjælpe dig med at finde en god badestige.

Når du skal købe en stige, anbefaler jeg at købe den i enten aluminium eller rustfri stål. Begge kvaliteter er solide og kan holde til det meste. Derudover skal du tænke over, hvilken type stige du vil have. Der findes umiddelbart 3 forskellige typer stiger til båden:

Badestige

Den traditionelle badestige egner sig til badning og er behagelig at gå på. Derudover er den monteret på skibet og er ikke fleksibel på samme måde som en rebstige.

Rebstige

Hvis du hellere vil have en fleksibel badestige, kan du med fordel købe en rebstige i stedet for en almindelige badestige eller lejder. Rebstigen kan du hurtigt finde frem, når du skal bade.

Lejder

En lejder er også en god mulighed. Det er nærmest det samme som en almindelig badestige. Den almindelige badestige kan måske godt være lidt mere behagelig at bruge. Men der findes specielle badelejder med flade trin, som kan sammenlignes med badestiger.

Gode tilbud på badestiger

BilledeBeskrivelsePrisKøbslink
Badestige 3 trin m/bøjle249 DKK

KØB HER

Badestige 4 trin m/bøjle299 DKK

KØB HER

Badelejder med beklædning, 2+1 trin eller 2+2 trin.492 DKK

KØB HER

Rebstige med grå plast184 DKK

KØB HER

Badestige m/3 teleskopiske trin636 DKK

KØB HER

Badetermometer

Det er også rart at have styr på vandets temperatur. Du kan købe et badetermometer for sølle 59 kroner. Badetermometeret kan flyde. Så der er bare om at smide det i vandet og trække det op igen.

badetermometer-mbold

 

Køb her!

Badestige til båd
Hvad synes du om siden?

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.