At fiske er en livsstil!

Gæsteindlæg af Mads Jakobsen.

Jeg elsker fornyelse. Eller, jeg elsker at få nye ting, er nok mere den rette ting at sige. Jeg elsker at shoppe, også. Og så kan jeg også rigtig godt lide at fiske. Jeg fangede engang en rigtig stor torsk, og har siden mindet mig selv på den dag, ved at tage ud og fiske en gang imellem. Det var en rigtig god fangst. Men kombinationen af de ovennævnte ting, betyder naturligvis at jeg er en smule uansvarlig, og går tit på nettet, for at skaffe mig selv nyt fiskegrej.

Men tænk over det! Hvis du elsker computere, så er der ikke noget bedre end at købe nye computerting, er der? Hvis du elsker fodbold, så kan du sikkert lide at købe nye løbesko eller bolde, eller sådan noget. Ja, jeg ved ikke lige så meget om de 2 ting, men jeg går ud fra at det er sådan det fungere. Eller i hvert fald på en lignende måde.

Det er det samme som med mig. Jeg elsker at fiske, derfor har jeg lidt svært ved at styre mig selv, når der skal købes nyt fiskegrej (desuden er det sundt med fisk). Og det er ikke fordi mit gamle fiskegrej er blevet dårligt, gået i stykker, eller gået tabt for dens sags skyld. Jeg har bare shopping-genet og det er svært at styre og kontrollere. Hvordan i al verden kan man sige nej til en ny fiskestang? Eller en mus, eller FCK-trøje, til jer der kunne lide den slags?

Problemet er måske også bare, at jeg kan gøre det hjemmefra disse dage. Engang skulle jeg altid ud og finde en fiskebutik for at anskaffe mit fiskegrej. Nu bestiller jeg det bare fra internettet (så jeg ved vel alligevel en smule om computere). Det er bare blevet mere normalt.

Det sjove ved fiskegrej er også bare, at der er så mange ting at give sig i kast med. Det er ikke bare stangen og maddingen; der er en masse forskellige ekstra ting, der kan hjælpe en ude på vandet. Det omfatter mange måder at fiske efter mange forskellige fisk på, alle med forskellige teknikker og passende udstyr. Og jeg er har et underligt behov for at prøve det hele. Derfor må jeg også ofte sælge ud af det gamle, ellers ville hele huset jo være fyldt med det halløj, hvilket kæresten næppe ville sætte pris på.

Der er en hel livsstil i det er halløj. Og når man er ligesom mig, der hele tiden skal have nyt fiskegrej, så kan det blive en dyr hobby.

Rate this post

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *