Badestige til båd

Når sommeren er over os, er en badestige en nødvendighed på et skib. Der findes et væld af forskellige badestiger i forskellige kvaliteter og til forskellige priser. Det er vigtigt, at der ikke kommer rust på badestigen i løbet af kort tid. Derfor skal du vælge et produkt, som er lavet af de rigtige kvaliteter. Jeg har skrevet denne artikel for at hjælpe dig med at finde en god badestige.

Se udvalget af badestiger her

Når du skal købe en stige, anbefaler jeg at købe den i enten aluminium eller rustfri stål. Begge kvaliteter er solide og kan holde til det meste. Derudover skal du tænke over, hvilken type stige du vil have. Der findes umiddelbart 3 forskellige typer stiger til båden:

Badestige

Den traditionelle badestige egner sig til badning og er behagelig at gå på. Derudover er den monteret på skibet og er ikke fleksibel på samme måde som en rebstige.

Rebstige

Hvis du hellere vil have en fleksibel badestige, kan du med fordel købe en rebstige i stedet for en almindelige badestige eller lejder. Rebstigen kan du hurtigt finde frem, når du skal bade.

Lejder

En lejder er også en god mulighed. Det er nærmest det samme som en almindelig badestige. Den almindelige badestige kan måske godt være lidt mere behagelig at bruge. Men der findes specielle badelejder med flade trin, som kan sammenlignes med badestiger.

Gode tilbud på badestiger

BilledeBeskrivelsePrisKøbslink
Foldbar badestige med 3 trin i rustfrit stål1030 DKK

KØB HER

Snekke badestige i rustfrit stål1291 DKK

KØB HER

Badelejder med beklædning, 2+1 trin eller 2+2 trin.540 DKK

KØB HER

Rebstige med hvid plast165 DKK

KØB HER

Badestige m/3 teleskopiske trin709 DKK

KØB HER

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.