Når du sejler, skal du være forberedt på al slags vejr. Hvis det pludselig begynder at regne, eller hvis temperaturen falder, skal det ikke være et problem. Med en god sejlerjakke er du sikret maksimal vindtæthed, vandtæthed og åndbarhed. En sejlerjakke er udviklet specielt til sejlads og giver dig mulighed for at få en god tur på vandet.

Se udvalget af sejlerjakker til mænd her

Se udvalget af sejlerjakker til damer her

Sejlerjakke herre test

Musto MPX off-shore sejlerjakke
Musto MPX off-shore sejlerjakke

Vi har testet over 60 forskellige sejlerjakker til mænd. Vi har været igennem alle tænkelige jakker fra mærker som Helly Hansen, The North Face, Gill, Musto, XM, Dubarry og Henri Lloyd. Vi har fundet 1 testvindende sejlerjakker til herre, som opfylder alle behov til søs.

Musto MPX Gore-Tex Off-shore sejlerjakke

Bedst i test

Den absolutte testvinder er denne sejlerjakke fra Musto. Der er tale om en off-shore sejlerjakke, som kan holde til de mest udfordrende vejrforhold. Det er en 3-lags konstruktion, som giver en enestående vandtæt oplevelse. Du vil virkelig kunne sejle i alle vejrforhold med denne jakke.

Den har selvfølgelig reflekser og er designet således, at du opnår maksimal bevægelsesfrihed.

Køb jakken her

Sejlerjakke dame test

Vi har testet og samlet erfaringer fra verdens førende eksperter inden for den maritime branche. Her får du vores bud på den bedste sejlerjakke til damer.

musto br2 sejlerjakke dame
Musto BR2 sejlerjakke dame

Musto BR1 Offshore sejlerjakke

Bedst i test

Også i kvinde-kategorien løber Musto med sejren. Musto sejlerjakken er perfekt i al slags vejr. Det er en 2-lags jakke i åndbart materiale og med vand og vind-membran. Ærmerne er samtidig formsyet og der er reflekser i form af den neonfarvet hætte samt på begge skuldre og på brystet.

Prisen er til at have med at gøre – særligt set i forhold til hvad du får for pengene. Denne jakke er absolut blandt markedets allerbedste sejlerjakker, og du finder ikke en bedre til prisen.

Køb jakken her

Tidligere testvindere

Hardcore sejlerjakke fra Helly Hansen

Helly Hansen sejlerjakke herre
Helly Hansen sejlerjakke til herre

Vores testvinder i denne kategori er beregnet til virkelig barske forhold. Så hvis du skal på langturssejlads eller sejle om vinteren, er denne jakke det bedste valg. Jakken er 100% vandtæt og vindtæt.

Detaljer om jakken:

 • Vind- og vandtæt jakke med vandtæt lynlås
 • Fremstillet af 100% polyamid
 • Er udstyret med to forlommer og en inderlomme
 • Hætten kan skjules ved brug af velkro
 • Du kan snøre livet ind, så den sidder tæt på din krop
 • Super lækkert design

Fritids sejlerjakke fra The North Face

The North Face sejlerjakke til herre
The North Face sejlerjakke til herre

Vores testvinder i denne kategori er designet til milde forhold. Det vil sige almindelig fritidssejlads. De fleste lystsejlere falder ind under denne kategori. Jakken er stadig vandtæt, vindtæt og åndbar. Men den er bare lettere og giver mere bevægelsesfrihed. Den øgede bevægelsesfrihed er et stort plus, når du skal begå dig rundt på båden.

Denne sejlerjakke fra The North Face er en 3-i-1 jakke. Den består derfor af 3 lag, som kan justeres alt efter behov og vejrforhold. Der er et fleece lag inderst, som gør, at du holder varmen. På varme dage kan du bruge fleece trøjen alene, og på kolde dage kan du bruge skaljakke og fleece trøjen samlet. Derudover er jakken 100% vind- og vandtæt.

Detaljer om jakken:

 • Fremstillet i 100% polyester
 • En specialfremstillet krave til sejlads der holder varmen omkring halsen
 • En hætte med god justerbarhed
 • 2 lommer med vandtæt lynlås

Hardcore sejlerjakke fra The North Face

The North Face sejlerjakke til dame
The North Face sejlerjakke til dame

En hardcore sejler skal have hardcore udstyr. Denne kategori er for dig, der sejler i ekstreme forhold. En hardcore jakke et oplagt valg, hvis du skal krydse atlanten eller sejle meget om vinteren. Men det kan også være for dig, der bare vil have den mest sikre og varme jakke.

Vores testvinder i kategorien er The North Face Thermoball Triclimate jakken. Det er en 3-i-1 jakke, som sikrer en varm krop. Jakken består altså af aftagelige lag. Den er 100% vand- og vindtæt. Derudover er den udstyret med en ny teknologi, der gør den 100% åndbar.

Detaljer om jakken:

 • 2 håndkommer med vandtæt lynlås
 • Justerbar hætte og velkrojustering ved ærmerne
 • Du kan snøre jakken ind ved livet
 • Ventilationslynlåse under armene – giver bedre åndbarhed

Fritids sejlerjakke fra Helly Hansen

Helly Hansen Seven dame
Helly Hansen Seven dame

Vores testvinder i denne kategori giver dig bevægelsesfrihed og komfort. Når du vælger en fritids sejlerjakke, får du automatisk ikke lige så meget beskyttelse fra kulden, som ved en hardcore jakke. Til trods for det kan du stadig holde dig varm og tør. En fordel ved denne type jakke er, at du kan fjerne forskellige ting fra jakken (for eksempel fjerne et lag eller hætten).

Testvinderen er Helly Hansen Seven jakke. Jakken er 100% vand- og vindtæt, og den kan bruges hele året rundt. Den holder dig varm på kolde dage, og så er den også god på lune dage. Jakken er udstyret med en ny teknologi inden for sejlads, som gør, at sveden hurtigt bliver transporteret væk. Dermed undgår du, at jakken klæber sig til huden.

Detaljer om jakken:

 • Quick Dry lining
 • Helly Tech Protection gør jakken modstandsdygtig i al slags vejr
 • Indvendige forsyninger
 • Vandtæt lynlås med storm flap
 • Jakken kan strammes ved hænderne og ved livet

Helly Hansen sejlerjakke

Som du nok har bemærket, er 2 af vores testvindere fra Helly Hansen. Helly Hansen er et norsk sejlermærke, som idag producerer alt inden for tekstilbranchen. Men de startede ud med at lave tøj til sejlads og skibsindustrien. Grundlæggeren hed selv Helly Hansen og var en kaptajn.

Virksomhedens første produkter var vandtætte skinjakker til den maritime industri, som fungerede som vandopsamlere. Vi er helt tilbage i 1877 – det var året hvor eventyret startede.

Siden begyndelsen er virksomheden vokset gevaldigt, og idag er mærket et af verdens mest anerkendte inden for sejlads, industri og outdoor branchen.

Hvis du køber en HH sejlerjakke, er du sikret høj kvalitet til en god pris. Generelt sælges Helly Hansens produkter til gode priser. Virksomheden har videreudviklet deres teknologi i over 100 år, og derfor kan du også forvente at få nogle af verdens bedste jakker til sejlads.

Musto sejlerjakke

Musto er et meget kendt mærke inden for sejlads. Det engelske mærke er grundlagt af OL-sejleren Keith Musto. Efter hans sølvmedalje til OL begyndte han at fremstille sejlertøj. I begyndelsen lavede Musto sejl, men der gik ikke lang tid, før de skiftede over til at producere sejlertøj.

Idag laver Musto også tøj til ridebranchen og jagtbranchen. Men deres primære fokus er fortsat på den maritime branche.

Der er ikke nogen Musto sejlerjakke iblandt vores testvindere, da vi mener, deres produkter er for dyre i forhold til prisen. Der er ingen tvivl om, at Musto laver nogle gode produkter, men vi har erfaret, at andre jakker er bedre.

Gill sejlerjakke

Nick Gill er grundlæggeren bag det engelske sejlermærke. Ideen opstod, fordi han selv manglede sejlertøj af høj kvalitet. I 1980 deltog Gill i deres første bådmesse i Southampton og derefter London. Siden er det gået stærkt. De første ordrer gik igennem, og eksporten eksploderede.

Med en sejlerjakke fra Gill er du også sikret høj kvalitet. Men vi har det på samme måde med Gill, som vi har det med Musto. Du giver en for høj pris i forhold til kvaliteten. Gills jakker koster cirka 3000 kroner, og der mener vi, pengene er bedre givet ud ved en Helly Hansen jakke eller en jakke fra The North Face.

Billige sejlerjakker

Vi har ofte billige sejlerjakker på lager. Vi linker altid til det sted, hvor du kan købe produktet billigst. Derfor vil du også opleve, at vi linker til forskellige butikker. Nogle gange er vores testvindere på tilbud hos en forhandler, og så sørger vi for at linke til dem. Hvis du opdager, at vores produkter sælges billigere andre steder, er du velkommen til at skrive til os.

Sejlerjakker på tilbud

Sejlerjakker kan koste flere tusinde kroner, og derfor vil mange gerne købe dem på tilbud. Der er størst sandsynlighed for at finde sejlerjakker på tilbud i vinterhalvåret. Producenterne begynder nemlig at lancere nye kollektioner, og så vil de gamle kollektioner blive sat ned i pris.

Sejlerjakke størrelse

Vi anbefaler at du tjekker producentens eget størrelsesskema, inden du køber din sejlerjakke. Der er stor forskel i størrelse fra mærke til mærke.