Marinesalg

siden 2012

Du kan hente tusindvis af sejler apps til din smartphone og tablet. Der bliver hver dag lanceret mange nye apps indenfor kategorien, men kvaliteten for disse apps er ikke ens. Derfor vil jeg tage fat i de 5 bedste sejler apps til din iPad. Det er både betalte apps men også gratis apps.

BILLEDE APP BESKRIVELSE PRIS LINK
Sejlsikkert SejlSikkert Denne gratis app er et fantastisk hjælpemiddel, når du er ude på vandet. Du kan se det aktuelle strøm- og vindforhold, det sted du befinder dig. Desuden giver den information om UV-indeks og farvandsadvarsler. Udover det har appen også et kort, hvor du kan aflæse din position og zoome ud og ind. Gratis! Download her!
Navionics Marine Navionics | Marine: Danmark og Grønland Alt hvad du har brug for findes i denne app. Det er en komplet app, som blandt andet indeholder søkort, de samme detaljer som på en GPS, Ruter, vejr/tidevand og artikler og guides. $79.99 Download her!
Keep sailing Keep Sailing Denne app gør det muligt for dig at optage og tage billeder under ruten. Du kan også kommentere. Herefter bliver det lagt op på din gratis konto på freesailing.net, hvor du kan genopleve turen. Gratis Download her!
Ship Finder Ship Finder Denne app viser fartøjer på vandet, som bevæger sig, på et verdenskort. Du kan trykke på et skib for at få oplyst dens navn, type og destination. Intet mindre end genialt! Gratis udgave og betalt udgave. Download her!
Compass Eye Compass Eye Dette kompas kan bare det hele. Brug kameraet til at pege mod en ønsket retning og appen vil give dig et real time kompas. $4.99 Download her!